Zvezde su odlucile da obraduju ovog zodijaka-da mu poklone sve sto zeli i sto zasluzuje!

Zvezde su odlucile da obraduju ovog zodijaka-da mu poklone sve sto zeli i sto zasluzuje!

2023-12-27 0 By Admin

VAGA

Mozda ocekujete da vam se desi jedan susret. Odavno je vasa zelja da se priblizite toj osobi. Ako dodje do susreta, vi pokazite sta osecate i sta vam je prioritet. Nadjite neki nacin da je zavedete.

 

SKORPIJA

Vec ste na ivici nerava zbog odredjene situacije. Vreme je da pokazete pravu reakciju koja ce delovati. Ovako vise necete moci da se ponasate, vec morate traziti nacin da se radujete. Ponasanje morate  menjati pod hitno.

 

STRELAC

Vasa sreca ce zablistati sjajem zvezda. Od vas se ceka da budete  odlucni i da se odgovorno nosite u situaciji. Nece vam sreca pasti sa neba, vi ste je davno zasluzili. I sada na sve gledajte kao na nagradu, a ne na srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Mislite da ste miljenik zvezda padalica, jer vas nece nista u ljubavi. Vase emotivno polje je prazno i vreme je da se desi nesto lepo. Iznenadice vas susret koji obecava mnogo vise. Daleko vise, nego ste mogli i da zamislite.

 

VODOLIJA

Bili ste autoritet osobi koja vas sada ignorise. Pokazite sta  osecate i neka vam ukaze na neke cinjenice. Mislite da nista niste krivi, a ipak, mozda ste negde nesvesno pogresili. Ako i jeste, i bilo kako, neka vam jasno kaze u cemu i kada.

 

RIBE

Idete oprezno do cilja i ne date nikome da vas spreci na tom putu. Vreme je da se okrenete glavnom ishodu. Radujte se da ste tako jaki, i da cete savladati sve prepreke. Ma kakve one bile, bicete spremni da ih pregurate. Uz pomoc ili sami, ali cete uspeti.

 

Stranice: 1 2