Blizanci i Rak:Vas horoskop za prvih sedam dana  u 2024 godini!

Blizanci i Rak:Vas horoskop za prvih sedam dana u 2024 godini!

2023-12-30 0 By Admin

Vas horoskop za prvih sedam dana u 2024. godini donosi nove planove, ali i srecu kakvoj se niste nadali!

BLIZANCI

Dragi Blizanci, pripremite se za prvih sedam dana godine koja je tek stigla.  Slobodno se smete radovati, jer cete imati daleko vise razloga , nego ste ih imali za tugu. Vreme je da cinite nove korake i planirate nesto novo.

Pred vama je novi plan, a on ce se pokazati kao novi nacin da se pokrenete. Kao prvi korak da se otrgnete tuzi koja ce ostati za vama. Ovo ce biti dani u kojima cete doneti licni rez. I dani u kojima ce definitivna odluka sta dalje, biti samo vasa.

I bilo je krajnje vreme da se pokrenete i da vise ne slusate nikoga oko sebe.  Neke osobe su vas drzale tako sto su vam nastojale da budu tutor i one su vas usmeravale. I u onome sto je bilo dobro, i u onome sto niste smeli da sebi dozvolite. Zatoje novi plan pred vama.

Ispunajvali ste svima zelje, samo sebi niste. I bili ste u sluzbi drugih. Neke su vam bliske, pa ste im cinili na volju. Da ih ne biste povredili, vi ste im cinilipo volji,makar i nerado. Sada cete tudja misljenja saseci u korenu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vreme je da okrenete ono sto ste hteli i pre. Udaricete sakom od sto i ciniti po svome. Vreme je za vasih pet minuta i cinicete sve da ostvarite snove. Tako ce  neki koji su vas omalovazavali poceti da se sklanjaju ispred vas.  Mnogi su vas pogresno procenili, a vi cete dokazati da vredite.

Mada se mnogima necete svideti kao uspesni, morace da vam se poklone. I tako ce vas plan biti ostvaren.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2