Ljubav u danima pred nama:Evo kome sledi ostvarenje velike zelje!

Ljubav u danima pred nama:Evo kome sledi ostvarenje velike zelje!

2023-12-31 0 By Admin

VAGA

Samo polako i strpljivo. Sada vam ne ide onako kako bi ste zeleli ali samo polako, znajte da su promene  moguce i da ce tek doci do neocekivanih iznenadjenja. Svakako da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 SKORPIJA

Konacno,dani za ljubav. Dani za srecu. Dani za odmor. Ovo ce biti jako lep period za vas i moramo reci da je cinjenica da cete uzivati vise nego sto mozete da zamislite. Jedan rak vam jako znaci i u to nema nimalo sumnje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Emocije su vam naglasene. Iz dana u dan vam je sve jasnije da postoji jedan rak koji se bori za vasu ljubav ali vi nikako da mu date sansu. Razmislite  o svemu sto radite i imajte na umu da ce neke vase odluke moci da vas dovedu do srece.

 

 JARAC

Ovo ce biti period za  emocije i period kada ce vam krenuti na bolje. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da mu to i kazete. Uz samo malo srece ce doci do promena i srece o kakvoj ste do sada mogli samo da mastate.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje ali je cinjenica da sada nije pravo vreme za to. Samo polako. Nek vam bude na umu da sve dodje u pravo vreme onome ko ume i zna da ceka. Tako ce biti i u vasem slucaju.

 

 RIBE

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Nije vam lako ali ono sto je jasno jeste da je ta osoba bila jako povredjena. Normalno da joj je tesko da nekome ponovo veruje.

Stranice: 1 2