Cetvrtak,petak,subota:Tri dana koja slede donose neverovatne sanse za srecu!

Cetvrtak,petak,subota:Tri dana koja slede donose neverovatne sanse za srecu!

2024-01-03 0 By Admin

Slede tri dana povoljna za sve sto zamisle ovi znaci!

OVAN

Slede tri dana povoljna za sve sto zamisle neki znaci. Vama licno se nece posreciti jer se necete naci medju njima. Ipak ce vam se desavati nesto drugo sto ce vam ove dane ulepsati. I necete se zaliti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sreca vasa da cete izbeci jednu prilicno losu situaciju. Znate da ne bi prosla bez rasprave, pa cete je vesto izbeci. Neko ce vas provocirati da biste dali komentar. Jedna vodolija zeli da vam se pridruzi i da sa vama izbegne  losu raspravu.

 

BLIZANCI

Ma sta god da zamislite ovih dana, uspecete da ostvarite. Samo kada ste vi u pitanju, htece vas sreca. Ova tri dana ce vam biti povoljna za sve. Zato cete moci sve sta god da zamislite.

 

RAK

Zelite da vas  podrzi jedan lav u necemu sto zelite uraditi. Vasa osecanja su lepa i snazna istovremeno i ne znate kako da mu to i dokazete. Zato cete mu prici i biti uporni da obrati paznju na vas.

 

LAV

Jedna osoba ce vam prici da vam kaze sta oseca  prema vama. Ni vi niste ravnodusni, pa bi mogli da priznate. Bice ovo povoljna prilika da iskoristite sansu koja vam se pruza. A sanse su vam velike.

 

DEVICA

Konacno ce biti bolji dani za vas. Na vasu srecu bice sva tri naredna jednako pogodna da predahnete. Odmorite se valjano jer slede neki novi poslovi. I vase ce se obaveze uskoro udvostruciti. Zato uzivajte dok mozete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2