Cetvrtak,petak,subota:Tri dana koja slede donose neverovatne sanse za srecu!

Cetvrtak,petak,subota:Tri dana koja slede donose neverovatne sanse za srecu!

2024-01-03 0 By Admin

VAGA

Imate odresene ruke da se uskladite naspram svojih obaveza. Vasa je sreca sto vam se nece postavljati rokovi. Zato cete raditi vredno ali umereno, i tako  uspeti u svemu. Ono sto vas bude zanimalo, moci cete da otaljavate.

 

SKORPIJA

Bice ovo tri dana vrlo povoljna za sve sto hocete. Bicete usmereni da se ostvarite na putu do jedne vodolije. Nece biti lako, ali uz mnogo truda, uspecete joj se pribliziti. Vi joj zelite u srce, da li ona to zeli? Morate se uveriti licno, da biste znali!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jedan jarac zeli da vam se priblizi i bude vam od pomoci. Mnogo je mudar i  moze vam dati mnogo korisnih saveta. Ako ste ga do sada ignorisali, pustite ga da se sada pokaze. Samo recite bilo sta, spreman je priteci u pomoc.

 

JARAC

Nekome cete ispunjavati sve zelje i biti od koristi. Ne ocekujete da vam bude zahvalan, no samo da vam to dozvoli. Mozda se ne radi samo o obavezama. One ce vam biti laksi nacin do njegovog srca.

 

VODOLIJA

Pocinjete da uvidjate sta vam se desava i sta je ono sto neko zeli od vas. Tek cete obratiti paznju na jednu skorpiju koja vam se uporno javlja. Prati vas kao senka, a samo zeli naci put do vaseg srca. Naredna tri dana ce biti povoljna prilika da joj oslobodite put.

 

RIBE

Osmatrate okolinu i pitate se sta cete sa sobom. Ne radi vam se ovih dana, a vreme je da sledite obaveze. Nadjite razlog zasto ste nevoljni za rad. I da li postoji osoba koja vam prosto odvlaci paznju u drugom smeru?

 

Stranice: 1 2