Astro vesti: Evo kojim zodijacima dolaze dani srece, a ko ce ce plakati od ocaja!

Astro vesti: Evo kojim zodijacima dolaze dani srece, a ko ce ce plakati od ocaja!

2024-01-14 0 By Admin

VAGA:

Ljubav vam je sada na prvom mestu. Zelite da tako i ostane.

Skoro da nema toga sto ne bi ste uradili za svoju voljenu osobu ali je stvar u tome sto se cini da ona ne bi isto za vas. Cinjenica je da vam to jako tesko pada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SKORPIJA:

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce naredni dani biti prilika da se vi zapitate sta je ono sto zelite. Razmislite o svojim namerama i planovima.  Nekada se neke zelje ostvare onda kada prestanemo da ih zelimo. To morate imati na  umu.

 

STRELAC:

Bitno je da kazemo da ce vam naredni period biti jako zanimljiv. Moguce je da cete dobiti lepu vest koja se tice vasih emocija. Sto znaci, ako ste sada sami, cuda su moguca, a samim tim i vrlo  brza promena vaseg ljubavnog statusa.

 

JARAC:

Naredni period nece doneti nista posebno,ali moramo da kazemo da su zvezde na vasoj strani. Sto znaci da treba da iskoristite ovaj period da razmislite sta je ono sto zelite,ali i da pocnete za to da se borite. Cuda su moguca,ako u njih verujete.

 

VODOLIJA:

Zvezde vas upozoravaju da treba da krenete dalje i da prestanete da se borite za osobu koja se nikada nije borila za vas.

Istina je da vam dolaze teski  dani  jer je volite i trebace vremena da prebolite.. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste  da je bolja i samoca od lose ljubavne veze.

 

RIBE:

Bitno je reci da ste vi miljenik zvezda. Uskoro ce jedna vasa  velika zelja biti ostvarena, i konacno cete moci da kazete da ste srecni.

Nije vam bilo lako,ali polako ali sigurno koracate ka svojoj mirnoj oazi.  I sigurno je da ste vi to zasluzili.

Stranice: 1 2