Petak,subota,nedelja:Sledi bumerang emocija,sa njima i sudbinske promene!

Petak,subota,nedelja:Sledi bumerang emocija,sa njima i sudbinske promene!

2024-01-18 0 By Admin

Sledi bumerang emocija a sa njima i sudbinske promene ovim znacima!

OVAN

Vreme  je da znate sta vam je ciniti ovih dana. Od vas se ceka da budete spremni da prihvatite odredjene cinjenice. Sudbinske promene ce tek uslediti i pred vama je da nastavite ziveti. Bas kao da se ne desava nista znacajnije.

 

BIK

Od vas se ceka da budete voljni ovih dana, umesto ste ste nervozni. Ne smete se pred jednom osobom nervoziti, jer cete i njoj preneti losu energiju. Od  vas ocekuje lepse korake i pozitivnije  ponasanje. O vama misli sve pozitivno i nemojte je razocarati drugacijom slikom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Bas kao da ste se nadali da ce da usledi bumerang emocija. Vreme je da licno osetite neke sudbinske promene. Stize vas nesto od pre, a da niste  ni svesni da se tomoze desavati. Nesto na sta niste ni racunali da moze.

 

RAK

Naredna tri dana vas cekaju sa otvorenim nadama da uspete u necemu. Idete napred vise srcem, no razumom. Pogledajte sta vam se zbiva, pa se dobro zapitajte ima li smisla ici dalje? Bumerang emocija  donosi velike sudbinske promene. Morate se pomiriti sa njima.

 

LAV

Vasa sreca ce biti na ispitu, i sve zavisi od mnogo toga. Neke cinjenice vas upozoravaju na ove dane. Slede promene koje vas nece bas tako radovati. Ali moracete da prebrodite ove dane, bili lepi ili manje lepi.

 

DEVICA

Od vas se ceka da idete napred i da se ne osvrcete. Sve sto je bilo, bilo je i to se nece varatiti. Ako zelite da se nesto ne ponovi nikada, morate sami da uticete na to. Neke stvari ovih dana morate da potisnete duboko i daleko od sadasnjosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2