Ovog zodijaka cuva Bog-uvek se lako izvuce iz problema jer je covek koji ima najbolju dusu!

Ovog zodijaka cuva Bog-uvek se lako izvuce iz problema jer je covek koji ima najbolju dusu!

2024-01-22 0 By Admin

Kada kazemo da  ga cuva Bog pre svega mislimo   na to da je to samo njegova zasluga za sva dobra dela koje je uradio. Bog je  uvek na strani onih koji  su pre svega humani a nema  nimalo sumnje da Ovan to jeste. On nece nikada i nikome slomiti srce tek tako. Ukratko receno,  on ce  svima pokusati da oprosti, ma koliko da bio povredjen. A onda kada dodje do toga da  ga  neko toliko jako povredi da ne moze da oprosti, on ce jednostavno krenuti dalje… Dakle, nece zeleti da se sveti jer to prosto nije njegov stil.  Ovan smatra da svi na svetu dobiju drugu sansu, i zato je on rado daje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, ako ste ga povredili, a on vam oprostio imajte  na  umu da vam nikada nece verovati kao na pocetku. U tom slucaju je jako oprezan bas zato sto nije naivan i sto se bas i ne moze reci da   veruje da se ljudi menjaju.  Dodacemo za kraj da je ovo znak koji se uvek digne sa dna. Ma koliko da mu bilo tesko i ma koliko da patio, ovan je neko ko ce naci nacina da resi probleme, odnosno ono sto ga muci.

Bog je  uz njega a zvezde su vrlo cesto na njegovoj strani. I zato, ako vam treba neko na koga mozete da se oslonite onda svakako mozete da racunate na jednog Ovna. On je dusa od coveka  koja nikada ne igra prljavo, a koja ce vam svakako uvek dati do znanja da je neko na koga mozete da se oslonite. Njegovu ljubav nije lako ni dobiti ni zasluziti  ali kada je dobijete shvaticete da je vredna borbe.

 

Stranice: 1 2