Subota,nedelja i ponedeljak ce biti idealni za ljubav:Evo sta vam donose tri naredna dana!

Subota,nedelja i ponedeljak ce biti idealni za ljubav:Evo sta vam donose tri naredna dana!

2024-01-26 0 By Admin

 VAGA

Konacno,  vama slede dani za romansu. To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o svemu, znajte da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam se posveti i preda.  Na srecu ste jako dugo cekali ali sve je to sada deo vase proslosti.

 

SKORPIJA

Tri dana koja su pred nama ce biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.  Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.  Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama. Samo slusajte svoje srce i imajte na umu da dolaze dani kada ljubav moze da pobedi.  Sve ostalo je na vama.

 

JARAC

Ovo ce biti dani tokomkojih cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.  Sve ostalo je na vama, treba da se zapitate sta je ono sto zelite, jer su odluke na vama.

 

VODOLIJA

Sve je doslo na svoje. Konacno cete moci da kazete da ste dobili srecu o kojoj sada samo mastate.  Slede vam tri dana za romansu i ljubav, i prilika da dodjete do svog cilja. Sve je ovog puta moguce.

 

RIBE

Vazno je da znate da postoji neko kome ste vazni i dragi.Dakle samo se posvetite sebi i uzivajte u svim  lepim stvarima koje vas sada cekaju. Vi ste prosli mnogo toga, znajte da je doslo vreme da se i vase kolo srece okrene.

Stranice: 1 2