Novcana sreca tokom februara pratice samo ove zodijake:Pare stizu!

Novcana sreca tokom februara pratice samo ove zodijake:Pare stizu!

2024-01-27 0 By Admin

 Tokom februara novcana sreca ce da prati samo ove znake!

OVAN

Nece vas bas pratiti neka novcana sreca, ali cete biti zadovoljni. Vi ste vredni i radni, i sve dok ste takvi, vi se ne bojite. Sposobni ste da zaradite i zato se necete plasiti nicega. Nikada se niste upustali u dugove.

 

BIK

Tokom meseca cete se zaista brinuti jer ne znate da raspolazete sa novcem. Vi ste sami sebi krivi, jer niste racionalni. Upustate se u neke nepotrebne dugove, jer kada imate vi se rasipate. Tokom meseca cete biti u novcanoj krizi. I nekim malim dugovima.

 

BLIZANCI

Nekako ste pod srecnom zvezdom, pa vas jednostavno prati sreca. I kada ste u besparici, nekako se nadje iznenadni priliv novca. Vreme ce vam ici u korist, pa cete malo raditi, malo i dobijati. I pratice vas novcana sreca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Niste neko ko na novac posmatra drugacije, kao i na sve drugo. Vasa je sreca u ljudima koje volite, i koji vas vole. Sreca vam je ljubav, tako da novcana sreca u vasem zivotu uvek igra sporednu ulogu.

 

LAV

Pokazite da ste spremni da radite i da raspolazete svojim novcem. Pred vama je mesec u kojem cete morati da radite, ali i trosite racionalno. Jednom cete prijatelju dati pozajmicu i to ce vas dovesti u los polozaj.

 

DEVICA

Bicete u teskoj novcanoj krizi, i moracete se potruditi da iz nje izadjete. Vreme je da pokazete da cete znati da resite neke probleme. Okrenite se radu, ali i stednji. Tokom meseca cete imati neke izdatke na koje niste racunali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2