Ovan se kaje,Lav zeli da vrati vreme,Skorpija konacno srecna-bas kako zasluzuje!

Ovan se kaje,Lav zeli da vrati vreme,Skorpija konacno srecna-bas kako zasluzuje!

2024-02-03 0 By Admin

 

 LAV

Ako neko zeli da vrati vreme, onda ste to vi. Vama bi sada  najvise odgovaralo kada bi ste mogli da se vratite na stare staze i da ponovo imate kraj sebe jednu osobu. Vi ste kraj nje bili iskreno voljeni i srecni ali se cini da ste pored nje zeleli jos vise, i jos vise. I ta osoba je prastala i tolerisala a onda joj je, jednostavno, pukao film.

Ona je odlucila da krene dalje i cini se da sada ima nekoga ko zna koliko ona vredi. A vama ne ostaje nista drugo osim da se pomirite sa tim da se vreme ne vraca. Da je zivot jedan i da je najveca moguca greska  kasno uvideti i biti svestan srece koju imamo.

Ne moze da se vrati vreme, bas kao ni zivot. On je samo jedan. Vi niste umeli da uzivate u onome sto vam je bilo pruzeno na dlanu, a sada  bi ste sve dali samo da mozete ponovo da prozivete te predivne trenutke koje ste imali,a niste u njima  znali uzivati…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je za vasu srecu. Vreme je da konacno dodjete do svog cilja i dobijete ono sto zelite. Vama slede dani tokom kojih ce vasa najveca zelja biti ostvarena. Dakle vrlo je moguce da ce vam uslediti mozda cak i ljubav na prvi pogled. Nemojte se plasiti navale emocija koje vas sada ocekuju jer nema nimalo sumnje da ste ih vi zasluzili.

Mozda je vase srce bilo slomljeno i mozda ste patili najvise na svetu ali sve je to sada proslo. Nema nimalo sumnje da ste vi neko ko ume da ceni ono sto ima, pa shodno tome, vi cete umeti da uzivate  u onome sto imate. Slede vam dani kada bas nista nece biti nemoguce i to je ono sto je najvaznije od svega.

Osim srece na polju ljubavi,vama sledi sreca i na polju karijere. Neko ste ko ce biti jako uspesan u danima pred nama!

Stranice: 1 2