O9.O2: Mlad Mesec ima planove za svakog zodijaka, a posledice stizu za koji dan!

O9.O2: Mlad Mesec ima planove za svakog zodijaka, a posledice stizu za koji dan!

2024-02-08 0 By Admin

VAGA

Mesec vas upozorava da budete mnogo brzi u odlukama. Zna se da ste pravedni i da se plasite da ne povredite bilo koga. Pazite sta rade drugi, jer ce onda da povrede vas. Ovo je zivot i morate ici uporedo sa njime!

 

SKORPIJA

Mlad Mesec vam sprema veliko iznenadjenje i vreme je da znate i sta. Dokle mislite samo da razmisljate na negativan nacin? I da vam nije sudjena sreca? Sreca ne pada sa neba, ucinite nesto konkretno da je nadjete.

 

STRELAC

Mlad Mesec vas salje u susret jednoj ribi i da sami procenite. Da li ce taj susret da vam obeca nesto lepo ili nece? Mozda moze da vas vodi boljim kolosekom nego sto ste isli sami? Sve je do vas!

 

JARAC

Mlad Mesec vam salje na put jednu osobu, neznu kao sto ste i vi. Iskoristite sansu poznastva i budite odlucni da je dobro upoznate. Sve vase zelje teku u smeru srece, a ona ce vam biti prava sansa da je i ostvarite.

 

VODOLIJA

Mlad  Mesec kaze da nekada morate verovati i zvezdama. Vi niste od onih koji veruju bilo kome, osim sebi. Mozda je pred vama lepa situacija u kojoj cete zablistati punim sjajem. Tek cete sticajem okolnosti poverovati u srecne okolnosti.

 

RIBE

Mlad Mesec savetuje da ne budete ravnodusni, jer mozete prokockati srecu. Niste svesni sta vas vodi, a bice da je to cudan osecaj. Pokazite vise osecanja prema onoj do koje vam je stalo.  Vreme je da i vi pokazete osecanja koja vesto skrivate.

Stranice: 1 2