Utorak,sreda,cetvrtak:Burni sati za razocarenja, nove ljubavi i iznenadjenja!

Utorak,sreda,cetvrtak:Burni sati za razocarenja, nove ljubavi i iznenadjenja!

2024-02-12 0 By Admin

VAGA

Burni sati razocarenja ce vam doci kao nedostatak vaseg lepog raspolozenja. Srce vas tera da se osecate tuzno jer vas partner ne zove. I zato je vase raspolozenje na granici nervoze. Burni sati razocarenja ce trajati sve dok ne zazvoni vas telefon.

 

SKORPIJA

Osecate se usamljeno, a samo zato sto jedan lav cuti. Nadate se da ce vas opet zvati svojom srecom. Ne cinite nista da se to stanje popravi i da budete jasni. Ako se necemu nadate, morate se potruditi za to.

 

STRELAC

Ako budete imali srece mozete se nadati jednoj osobi. Bice ovo dani nove ljubavi za vas, i vase nove nade. Vase srce ce se zaljubiti u momentu i verujte da cete biti pocastvovani. Slede vam dani srece.

 

JARAC

Imate snage da se usmerite prema jednoj osobi. Ona vas posmatra  i tacno zeli da vam usmeri svu svoju paznju. Srce vas vodi ka onoj koju ste dugo gledali. Do sada ste procenili da vas zanima i da se zaljubljujete jedno u drugo.

 

VODOLIJA

Nemate snage da se izborite protiv one koja vam pravi spletke. Bice najbolje da je zanemarite i da ne obracate paznju na nju. Tek kada vidi da ste je ignorisali, prestace da se bavi vasim zivotom. Vreme je da imaju svoj!

 

RIBE

Jedan vas rak posmatra sa ljubavlju i zeli da vam se pridruzi. Samo cete svojim koracima moci da preispitate njegovu ljubav.  Od vas se ceka da budete odlucni i da budete odvazni da mu pridjete.

Stranice: 1 2