U narednim danima ce neki znaci naci put do bivse ljubavi!

U narednim danima ce neki znaci naci put do bivse ljubavi!

2024-02-12 0 By Admin

VAGA

Put u sadasnjost ce vas voditi sa putem proslosti. Bas zato dok se ne resite  nekih odredjenih desavanja proslosti, necete moci da zivite u sadasnjosti.  Davno proslo vreme za vas je i juce, a kamoli  pre mnogo  dana.Kad odete jednom, vise se ne vracate.

 

SKORPIJA

Mozda biste se i pomirili sa svojom bivsom ljubavlju, ali ne da vam vas ponos. On je bio najveci razlog vaseg neslaganja.Da ste manje ponositi, spasili biste svoju emotivnu vezu. Ovako  ste joj sami inatom odsvirali kraj.

 

STRELAC

Ne znate da biste  mogli da ucinite cudo i da  dozvolite svojoj bivsoj da  vam se vrati.Kako da ne biste kad je volite svim srcem, a ona  ne zeli da cuje. Ovaj put cete morati biti uporni da joj pokazete da ste svesni svojih gresaka. I da joj izmolite  oprostaj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Bili ste ubedjeni u ljubav jedne ribe, ali tek ce vas ona uveriti o svemu. Moracete da izmolite njenu paznju i  njena osecanja. Ono sto vam bude pokazala bice vam smernica za dalje korake. Mozda cete i  uspeti da joj izvucete  sve sto joj je na srcu.Sledi vam nova jubav.

 

VODOLIJA

Mislili sta da se nikad necete predati osecanju ponosa. Da necete dozvoliti da bude jace od ljubavi. Sa osecanjem tuge cete shvatiti da vas  je vas ponos odvojio od vase ljubavi i da vas je on rastavio zauvek. Ako vam se ukaze sansa da popravite stvari, iskoristite je.

 

RIBE

Jedan vam jarac zeli prici i pokazati da vas voli.  Pustite mu da pokaze osecanja jer ni vi niste bas ravnodusni. Ignorisete ga praveci se da vam je mrzak, a ustvari gledate ga ispod oka. Srce vas vodi napred i vreme je da se okrenete boljim desavanjima. Pred vama dani ljubavi.

Stranice: 1 2