Vladavina Ribe traje do 20. marta, a ovi  znaci ce do tada imati najvise srece!

Vladavina Ribe traje do 20. marta, a ovi znaci ce do tada imati najvise srece!

2024-02-20 0 By Admin

 LAV

Vi ste drugi znak  koji ce  dok traje vladavina ribe moci da kaze da mu je krenulo na bolje. To je ono sto moramo da kazemo. Mnogi lavovi ce    u narednim danima dobiti priliku da svima oko sebe dokazu  koliko su dobri u onome sto rade. Ukratko receno, pruza vam se mogucnost da  se dokazete na polju karijere. Cekaju vas veliki izazovi u narednih mesec dana. Mnogo cete raditi ali ce vas pratiti sreca i uspece vam da iz svega toga izadjete kao pobednik. Samim tim ce uslediti nagrada za vas trud pa cete do kraja vladavine ribe  moci da kazete da ste dosli do svog cilja i da ste dobili ono za sta ste se borili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada je o ljubavi rec, znajte da sada nije pravo vreme za emocije. Fokusirajte se na karijeru jer cete tu biti vise nego uspesni.

 

  SKORPIJA

Pocela je vladavina najneznijeg znaka, a do tada ce  u vasem zivotu da nastupe velike promene. Dakle, itekako je moguce da ce uslediti savrsen period za ljubav kada ste vi u pitanju. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da toj osobi to i kazete.

Otvorite joj svoje srce. Kazite joj sve sto vam je na dusi. Iako vam sada deluje da ta osoba ne oseca isto, ceka vas veliko iznenadjenje. Ona samo ceka da joj priznate ono sto osecate jer ona  cuti o svojim emocijama. Samo  iz razloga sto misli da vi prema njoj ne osecate isto.

Zato  ucinite prvi korak i pocece nova etapa u vasem  zivotu.Etapa srece i ljubavi…

Stranice: 1 2