Horoskop za prvi deo treceg meseca:Vasa sudbina od 1. do 15.marta!

Horoskop za prvi deo treceg meseca:Vasa sudbina od 1. do 15.marta!

2024-02-28 0 By Admin

VAGA

Ljubav je vase drugo ime. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Neko je spreman da vam bude oslonac, podrska, vase licno rame za plakanje. Samo nemojte biti na kraj srca. Bice vam lepo ako samo odlucite da nekome date priliku.  Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce prvi deo marta vama doneti ljubav. Neko je spreman da se bori za vas i vasu naklonost. Jednoj osobi je vazno da vas ima kraj sebe.  Sve ostalo je samo na vama.  Bice ovo zanimljiv period i jasno je da cete uspeti u nekim svojim namerama i planovima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme da se fokusirate na ono sto zelite. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Imajte na umu da je sada i nemoguce moguce. Itekako mozete da kazete da je vas zivot dobio jedan novi, lepsi, dragoceniji smisao. Ostalo je na vama.

 

JARAC

Ljubomora vam nece doneti nista dobro.  Ako ne budete verovali voljenoj osobi onda je jasno da ce suze biti vas pratioc. Ali, znajte, vi imate nekoga ko je spreman da vam u svemu bude podrska. I treba da cuvate ono sto imate.  Moguce je da vi niste ni svesni toga koliko ste srecni.

 

VODOLIJA

Prvi deo marta ce biti zanimljiv. Vi ste znak koji ce uspeti u svemu sto naumi. Vazno je da ne ocekujute cudo jer vam moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Mozda cete upoznati nekoga ko je spreman da istraje u svojim planovima. Da vas voli iznad svega i cuva.

 

RIBE

Ono sto treba da znate jeste da je vazno da znate da ste voljeni.  Da postoji neko ko je spreman da vas osvoji.  Da se bori za vas.  Ako ste sada spremni za novu ljubav, znajte da ce vam prvi deo meseca marta biti prelep. Fantastican. Da se sve moze promeniti…

Stranice: 1 2