Jarac i Lav tokom marta ce shvatiti da najlepsi dani tek pocinju za njih!

Jarac i Lav tokom marta ce shvatiti da najlepsi dani tek pocinju za njih!

2024-03-02 0 By Admin

Dragi lavovi, zaboravite sta je bilo i vratite se sebi i svome bicu. Ne oklevajte i ne zalite za bilo cime. Najlepsi dani su pred vama i vreme je da uzivate…

LAV

Za sada i ne pomisljate sta vam je ciniti. Osecate se zbunjenim i izgubljenim u vremenu i prostoru. Za vama je nesto sto ste jako zeleli, a niste uspeli da odradite. Da ostvarite. Kao da vam se nije dalo da se ostvarite u svojoj zelji da osvojite onu najlepsu. Za vas, jednu i jedinu, onu koja vam je uzela srce. Tokom marta slede promene.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Predali ste se u vezi za koju niste odredili kakav status da joj date. Od vas se cekalo da definisite svoju vezu i da joj odredite smer. Zato cete nesto da pokusate  i da cinite da resite ono sto morate.

Budite lav, kao sto ste bili i uvek i znajte kojim cete smerom. Vreme je da se okrenete pravim ciljevima i znate sta vam je ciniti. Vase radno polje ce biti dobro i vise nego zadovoljavajuce.

Sada je vazno da resite sve nejasno sa osobom koja vam je bila  u srcu. Tu je jos uvek, ali cete joj to morati reci. I ne slutite da je vase zatisje bilo potrebno da znate na cemu ste. To znaci da ste i dalje jedno drugome u srcu. I da za vas dvoje krece sve od nule.

Ponovo ste na pocetku srece  i sada je vreme za vase najlepse dane.  Novi pocetak je pred vama.

Stranice: 1 2