Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za susrete srodnih dusa!

Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za susrete srodnih dusa!

2024-03-03 0 By Admin

VAGA

Tri dana koja su pred nama mogu da donesu promene. Vi ste neko ko ce biti iskreno srecan u danima koji dolaze. Moguce je da cete doziveti da neko poseban udje u vas zivot. Cini se da je vazno da idete u korak sa svojim emocijama. Ovo je zanimljiv period za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Jako je vazno da kazemo da morate cekati jos neko vreme pre nego se desi jedno lepo poznanstvo. Sada je pravo vreme da se prepustite i da uzivate u naletu emocija koje slede. Dajte sebi vremena za sve i donesite neke velike odluke.

 

STRELAC

Vazno je da kazemo da cete tri dana koja su pred nama doziveti kao priliku za promene. Sve ostalo je na vama.Moguce je da cete upoznati nekoga ko bi mogao da vas voli iskreno. Ali, cak i ako ste sami, moze vam biti lepo.  Razmislite o tome. Mogu ovo biti dani za posao i karijeru.

 

JARAC

Ljubomora je ono sto vam pravi problem. Vi ste znak koji ima veliko srce, ali sada nekoga silno volite. Moramo da kazemo da cete spoznati sta je ono sto je prava ljubav ali da cete shvatiti da ste iskreno voljeni. Nekome ce vam svoju emociju dokazati na delu. Ovo je zanimljiv period.

 

 VODOLIJA

Jako je vazno da znate da vas neko voli. Da cete u tri dana koja slede saznati ko je osoba koja prema vama oseca nesto jako i znacajno. Vreme je da se prepustite i uzivate u danima koji slede. Moguce je da cete uspeti u nekim svojim emocijama i namerama.

 

 RIBE

Tri dana koja su pred nama ce doneti promene. Neko ste ko ce spoznati sta je to prava ljubav. Postoji neko ko vas voli i ko o tome cuti. Ali, vrlo uskoro cete saznati ko je osoba o kojoj pricamo… Neko je spreman da vam u svemu bude podrska.

Stranice: 1 2