Bik i Blizanci:Sve sto imaju stekli su sami,svojim radom i trudom!

Bik i Blizanci:Sve sto imaju stekli su sami,svojim radom i trudom!

2024-03-08 0 By Admin

 

  BLIZANCI

Znak ciji zivot nije lak ali znak koji je naucio da se bas zato i izbori za ono do cega mu je stalo. Imati blizanca kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam biti oslonac i podrska. Ono sto blizance razlikuje od ostalih znakova je njihova zelja da  budu voljeni, pa je ovo znak koji relativno rano ulazi u bracne vode. Ne zato sto ne mogu da budu sami vec zato sto zele da grade zivot na pravilnim i cvrstim temeljima. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo.

Blizanci su znak koji ima stav i znak koji je spreman da istraje u svemu sto naumi i to je velika istina. Kada se zaljubi ovaj znak ce dati sve od sebe ali je cinjenica da ume i zna da istraje u svemu sto hoce ali da ne gradi svoju srecu na tudjim suzama.

Blizancima nije problem da budu sami,a sve sto imaju su stekli svojim radom i trudom. Oni su posteni i znaju kada je vreme da se trude, a kada treba da se okrenu i odustanu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

I za kraj cemo reci da je osoba rodjena u ovom znaku cist dokaz da postoje ljudi koji su predani i posveceni onome sto hoce. I da je cast znati da vas blizanci vole jer je njihova ljubav ono sto traje i ne prolazi. Mislite o tome. I oni koji ih imate…Cuvajte ih jer su vredni svega.

Stranice: 1 2