Do kraja meseca: Ovim znacima sledi znacajna finansijska dobit!

Do kraja meseca: Ovim znacima sledi znacajna finansijska dobit!

2024-03-08 0 By Admin

VAGA

Imacete neke nove situacije jer cete biti prezaposleni. Radicete mnogo, ali cete lepo i zaradjivati. Imate sansu da se premestite na novo radno mesto, ili ce biti reci o promeni radnoga mesta. Ako uspete, imacete duplo vecu zaradu.

 

SKORPIJA

Za vas sledi znacajna finansijska dobit do kraja meseca. Bicete prezadovoljni, i necete se ni pozaliti. Imacete odredjene izdatke jer ste podrska jednoj bliskoj osobi. Ne samo moralna, vec i finansijska. Kada imate vi, ni njemu ne sme da fali nista!

 

STRELAC

Mozda se uzdate u neki premestaj lokacije ili novom radnom okruzenju. I ako se to desi, vasa zarada nece pretrpeti stetu. Cak i da vas ostave bez posla, vi cete se snaci. Imacete taman koliko vam treba do kraja meseca.

 

JARAC

Budite odlucni da  se usmerite na radne zadatke jer ne stojite bas dobro novcano. Vase ce se finansije znatno popraviti samo vrednim radom i dokazivanjem. Vreme je da isplivate na povrsinu i pokazete sve svoje radne sposobnosti i inteligenciju.

 

VODOLIJA

Imali ste nesto na umu da ulozite manju svotu u jednu nekretninu. Morali biste da udjete u  pozajmice, ali ne smete sebi to da dozvolite. Vi niste neko ko bi rizikovao da sebe dovede u losu finansijsku situaciju. Mirujte, bolje je za vas!

 

RIBE

Necete se mnogo obazirati na novac, imali ga ili ne. Do vas je da se trudite da idete dan za danom. Radite u svakom slucaju  pa nekad kriza, nekad nije, i tako! Necete imati novaca da se razmecete, ali ce vam biti solidno dobro. Sto se novaca tice, skromni ste i racionalni!

Stranice: 1 2