Rak i Jarac:Nema toga sto oni ne mogu ako to od srca pozele!

Rak i Jarac:Nema toga sto oni ne mogu ako to od srca pozele!

2024-03-14 0 By Admin

 Dragi nasi, ako ste rodjeni u znaku jarca ili raka, znajte da ste posebni.

 

 RAK

Vi imate srca za ceo svet. Srca koja kucaju u vasim grudima su velika i znacajna i niko na svetu ne ume da voli tako jako i snazno kao vi. Moramo da kazemo da ste vi neko ko ne odustaje od onog sto naumi i to je vrlo vazno da naglasimo.

Osoba ste koja daje sve od sebe za one koje voli. I u to nema nimalo sumnje. Znak ste koji se tesko zaljubi ali kada se to desi vi ste znak koji daje sve od sebe i voli iskreno, odano, verno, spremno i predano. Morate imati na umu da mnogi trebaju da se ugledaju na vas. Vi ste znak koji ima divnu dusu i voli iskreno i iznad svega. Imati vas kraj sebe znaci imati nekoga ko ce biti tu za one koje voli i ko ce uvek i na svaki moguci nacin pokusavati da usreci one do kojih mu je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati raka u zivotu znaci imati osobu koja voli svim srcem ali i koja zna da prasta. Jer je najveca istina da niko na svetu ne daje drugu, trecu, petu sansu kao rak. To je zato sto srca koja kucaju u grudima ovog zodijaka jesu kao dragulji i vole kao niko na ovom svetu. Imati raka kraj sebe je prava cast. Imati raka kraj sebe znaci imati ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2