Strelac i Ovan:Mozete da ih povredite,ali ne i da ih pobedite!

Strelac i Ovan:Mozete da ih povredite,ali ne i da ih pobedite!

2024-03-15 0 By Admin

STRELAC

Zivot nije bajka. Zivot nije igra. Zivot je jedna velika borba. Moramo da kazemo da je ovo neko ko je iskren i ko dobro zna sta je ono sto hoce i ko nikada ne odustaje od onog sto zeli.

Vazno je da kazemo da strelca mozete da povredite samo ako vas on bas, bas voli. Zato sto ovo nije znak koji je previse emotivan vec osoba koja ume i zna da istraje u svemu sto naumi. To je vazno da naglasimo. Kada se zaljubi ovo ce biti osoba koja ce dati svoju dusu ali mora se reci da je neko ko zna kako da istraje u svemu sto hoce.  Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko moze svima da bude osoba za primer.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Strelac ume i zna da cuva tajne. On je osoba koja je uvek tu za one koje voli. Na njega uvek mogu da se oslone oni do kojih mu je stalo zato sto nema nimalo sumnje da je on neko ko je andjeo cuvar onih koje voli. Istina je da je malo onih koji su mu toliko vazni i dragi. Ali, bas zato sto ih je malo, ti ljudi su srecnici. Kraj strelca nikada nikome nece faliti ni srece ni ljubavi. Ni podrske, a to je jako vazno. Strelac ume da bude sve ono sto niko nikada nije…

Stranice: 1 2