Vodolija i Lav:Reci ce vam istinu jer imaju petlju za sve!

Vodolija i Lav:Reci ce vam istinu jer imaju petlju za sve!

2024-03-15 0 By Admin

 LAV

Znak koji je jedan jedini i najbolji. Tako bi on bar opisao samog sebe. Ali najveca cinjenica kada je lav u pitanju jeste ta da je ovo znak koji ce uvek reci istinu. Istinu jer on ima petlju za sve. Lav je znak koji ne ocekuje da mu bilo ko bilo sta pokloni. Sve sto ima ovaj znak je stekao sam i to je najveca moguca istina. Moramo reci da je ovo neko ko se ponasa prema ljudima bas onako kako bi voleo da se oni ponasaju prema njemu. Istina je oduvek bila njegov izbor i tako ce uvek i biti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada se zaljubi ovo je osoba koja daje dusu ali isto tako je u stanju dusu i da uzme. Imajte to na umu. I lav je neko ko mozda prasta kao niko na svetu ali ko dobro zna kada je vreme da se okrene i ode.

Imajte na umu da je ovo znak koji sebe ceni dovoljno da zna kada je vreme da kaze zbogom losim ljudima.

Sve dok je neko dobar prema njemu, lav ce biti jos bolji. Uvek ce reci istinu ali ako ga samo jednom neko slaze… Lav ce u tu osobu zauvek da izgubi poverenje. To je zato sto on smatra da onaj ko jednom bude lazov ostaje lazov za sva vremena.

Moramo za sam kraj da kazemo da je lav znak koji za sve na svetu ima petlju. I ne ceka da mu nesto neko pokloni vec se sam bori za ono sto hoce. Zivot nije lak,ali je lav jak!

Stranice: 1 2