Bik i Rak:Apsolutni carevi zodijaka kojima mnogi zavide!

Bik i Rak:Apsolutni carevi zodijaka kojima mnogi zavide!

2024-03-18 0 By Admin

RAK

Znak cije je srce veliko. Znak koji ume da se bori za ono sto zeli i u to nema nimalo sumnje. Mora se reci da je ljubav koju ovaj znak nosi u svom srcu toliko posebna da je prava sreca znati da vas ovaj znak voli. Istina je da ovom znaku mnogi zavide. Zato sto je borac. Zato sto u svom srcu nosi neverovatnu kolicinu ljubavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ume i zna da prasta i moze da se kaze da prasta vise nego bilo ko na svetu.

On je jedna romanticna dusa koja za drage ljude cini sve sto moze ali moramo da kazemo da je neko ko je spreman da istraje u svemu sto naumi sto je za svaku pohvalu.  Rak takodje vrlo cesto stavlja druge na prvo mesto. On zapravo odlucuje da uvek usreci one do kojih mu je stalo pa makar to znacilo da on sam bude nesrecan. Nijedan znak ne moze da voli kao on… Ali vazno je da kazemo da je znak koji tacno ume i zna da se ponasa u skladu sa svojim polozajem.

Najvaznije od svega je da je ovo znak ciju ljubav nije lako dobiti ali moramo reci da je on od onih koji ako zavole jednom… Vole do kraja zivota. To je za svaku pohvalu. Dusa mu je predivna i ocaravajuca. Ponosan je na sebe zato sto je takav kakav jeste…Razlikuje se od svih zodijaka.

Stranice: 1 2