Ovan srecniji nego ikada, Vaga pati za bivsom, Rak bi da vrati vreme…

Ovan srecniji nego ikada, Vaga pati za bivsom, Rak bi da vrati vreme…

2024-03-24 0 By Admin

Dok neki pate za bivsom, neki su srecniji nego pre, a neki bi da vrate vreme i isprave greske…

OVAN

Osecate se lepo, cak lepse nego ikada pre. I ne slutite da je vasa sreca blizu i da cete biti srecniji nego ikada. Ovo je period vaseg zivota koji ide uzvodno i svakim danom na bolje.

 

BIK

Srecom da cete se snaci i da cete uspeti bar da se smirite. Neka to bude bar trenutno.Dok pokusavate da se okrenete u drugom smeru, nece vam ici lako. Morate naci neko trajno resenje.

BLIZANCI

Ne osecate se bas najbolje, ali je vreme da shvatite i zasto. Da li je to zato sto ste sebe zapostavili? Ili zato sto vam nije jasno da se morate naci oci u oci sa jednom osobom.Vreme je da resite nesporazum koji vas je rastavio na neko vreme.

 

RAK

Kada biste mogli, rado biste vratili vreme. Svesni da to ne mozete, bar cete se pomiriti sa nekim realnim cinjenicama. Kasno je da se kajete, ali biste mogli od sada da cinite nesto na korist sebi i svakom novom danu.

 

LAV

Budite srecni sto ce vam se ukazati sansa da mozete da se izjasnite. Ne pred bilo kojom osobom, vec onom koja vas voli. Vec vas guse osecanja skrivene ljubavi prema nekome. Nadate se da ce vam biti uzvracena.

 

DEVICA

Vreme je za odluke  i da budete konkretni u njima. Nemojte nista da krijete, niti da precutkujete bilo sta. Morate izaci sa svojim odlukama, pa kome se svidjaju, dobro, a kome ne, briga vas za to!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2