Ovan srecniji nego ikada, Vaga pati za bivsom, Rak bi da vrati vreme…

Ovan srecniji nego ikada, Vaga pati za bivsom, Rak bi da vrati vreme…

2024-03-24 0 By Admin

 

 VAGA

Tesko vam je poslije neuspele veze i osecate se nemocno. Svi vide da patite za bivsom i jedino vi necete da priznate. Mogli biste se prestati da inatite i da svoju tugu podelite sa bliskom osobom.

 

SKORPIJA

Mislite da su iza vas kilometeri tuge, i ne mislite se samo tako cini. Cvrsto ste uvereni da sve mozete da popravite, samo ce vam trebati vreme. Budite odresenih ruku i nemojte da vas bilo ko sprecava da popravite ono sto mozete.

 

STRELAC

Mogli biste da se svetite onoj koja vas je povredila, ali necete. Neka i sama uvidi da se ogresila od vas i da nadje nacin da to popravi. Vi niste takvi, mada necete moci da zaboravite i da tako lako predjete preko toga.

 

JARAC

Rado biste da imate odresene ruke i da ucinite sve sto je do vas. Zelite da se dopadnete jednoj ribi, ali niste neko ko je tako slobodan. Volite da osetite da vam salje signal odobravanja, i tako ohrabreni da joj onda pridjete.

 

VODOLIJA

Idete napred i nikako nazad, ali se stvari menjaju iz sata u sat. Vasa osecanja su ista, ali  gubite nadu da ce vam biti uzvracena. Jedna osoba vas cas hrabri, cas ignorise i tako ostajete  zbunjeni.

 

RIBE

Rado biste u nekom smeru, ali ne mozete da uhvatite pravac. Vase su zelje jedno, a vase mogucnosti nesto drugo. Pokazite  vise hrabrosti i snage da menjate okolnosti i da ucinite sebi da vase sanse budu vece.

Stranice: 1 2