Do prve polovine aprila, bice savrseni dani za novac ali samo pojedinim znacima!

Do prve polovine aprila, bice savrseni dani za novac ali samo pojedinim znacima!

2024-03-26 0 By Admin

VAGA

Vreme je da pocnete da vise radite i da se zabavite poslom. Ako vam je stalo da vise zaradite, vise cete i raditi. Bicete u prilici da znate da se morate vise truditi i pokazati da cete odrediti i svoje ciljeve i ici za njima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vama ce novac biti jaca strana u periodu pored vama. I dok neki misle kako ste srecni, vi srecu ne mozete kupiti novcem. Vreme je da se malo pozabavite i nekim malim druzenjima. Mozda sretnete nekoga.

 

STRELAC

Budite spremni da znate da ne morate biti samo vi uspesni. Pred vama je period da znate da vam je namenjena poslovna sreca i da je vas uspeh zagarantovan. I necete biti uspesni samo kroz novac, vec i na putu emotivne srece.

 

JARAC

Ne znate da vas cekaju teski zadaci i novcana kriza, uprkos svome vrednom radu.Vreme je da budete raspolozeni i da znate da vas to ne treba da brine. Kriza bude i prodje, a vasa sreca ne zavisi samo od novca. Vi zavisite  vise od  nekih odredjenih osoba.

 

VODOLIJA

Budite jako zadovoljni i odredite samo svoje prvobitne ciljeve. Nece vam biti lako ali cete se snaci. Zadovoljstvo ce da bude vase i zato ga podelite sa nekim dragim osobama. Kada ste na okupu sa dragim bicima, vasu srecu ne moze platiti novac.

 

RIBE

Budite spremni da se otrgnete od losih pozicija i da sebe ne dovodite u gore. Morate da povedete mnogo vise racuna o onome sto sledi. Ovo ne moraju biti savrseni dani za novac, ali biste bili srecni da budu savrseni za poznastvo sa jednom osobom.

Stranice: 1 2