Devici i Raku donosimo najlepse vesti,Ribama bolji dani,Bikovima monotono…

Devici i Raku donosimo najlepse vesti,Ribama bolji dani,Bikovima monotono…

2024-03-28 0 By Admin

Vreme je da nekima donesemo najlepse vesti, nekima bolji dani, dok je nekima monotono…

OVAN

Mozda je vreme da se okrenete boljim koracima i znate sta vam je ciniti. Vase situacije nisu najbolje za sada, ali ce da budu uskoro. Jos ste u neizvesnosti, cekajuci da vam stignu odredjene vesti. Stizu najlepse!

 

BIK

Vreme je da se zna sta ciniti i sta je ono sto vi mozete da ucinite. Pokazite da cete moci da se izborite sa losom situacijom. Za sada je monotono, ali ne znaci da ce da ce tako i ostati.  Ucinite i vi neki korak.

 

BLIZANCI

Pokazite da cete se znati snaci i izboriti sa  nekim preprekama. Nece vam biti lako, ali sreca ima svoju cenu. Sve ce vam da krene na bolje, pa se izborite za sebe. Pokazite da vredite vise od onih koji su mislili lose o vama.

 

RAK

Stizu vam najlepse moguce vesti i konacno cete se radovati. Pred vama je novi pocetak kojem se niste nadali, mada mastali jeste. Eto prilike da dodje kraj vasem losem zivotu i da ovi dani budu pocetak jednog novog zivotnog poglavlja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Do vas je sve sta cete uciniti i da li cete se povuci. Savet je da se borite, a vi cinite kako hocete. Samo da znate da nije sve u ponosu i da ne dozvolite da ponos odredi vase nove korake. Izborite se protiv svega i svih, za ljubav svoga zivota.

 

DEVICA

Pred vama je najlepsi moguci period jer i sami cekate nesto lepo. Bice da su to najlepse vesti kojima se niste nadali. Ipak ste negde u dubini svoje duse, iskreno se nadali da ce vas ogrejati sreca. I hoce!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2