Devici i Raku donosimo najlepse vesti,Ribama bolji dani,Bikovima monotono…

Devici i Raku donosimo najlepse vesti,Ribama bolji dani,Bikovima monotono…

2024-03-28 0 By Admin

VAGA

Pred vama su dani da se resite nekih vecih dilema. Da se zna, vec ste suvise u nedoumici i sada je vreme za resenja. Znajte sta hocete i vreme je da to i cinite. Licno morate da donesete neke odluke jer vam tu niko ne moze pomoci.

 

SKORPIJA

Nemojte da se ponasate tako sebicno i da se ponasate kao da vam niko nije ravan. Vreme je da da spustite loptu i ne glumite najbolju i najjacu osobu. Kolo srece se ipak okrece, pa se i vama  moze okrenuti za tren.

 

STRELAC

Mozda je pred vama novo poglavlje koje cete morati da otvorite. Kako god da je bilo do sada, moracete da cinite da sada bude drugacije. Ovo je vreme za promene, pa ce neke nenadane i vas snaci. Nemojte se iznenaditi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Pokazite vise samopouzdanja da resite neke stvari. Neke situacije koje vas jako brinu, mogu da se promene za tili cas. Uzdajte se u svoju marljivost, svoje postenje i ne bojte se rezultata koji ce da budu ishod svega.

 

VODOLIJA

Vasa pozicija bi mogla da ugrozi jednoga raka, ali ce se truditi da to ne uspete. Osecate ga kao svoga suparnika na putu emotivnog plana. Moracete da shvatite da je ljuti protivnik i da ste ga potcenili. Pobedice onaj cija ljubav bude jaca u borbi za ljubav iste osobe.

 

RIBE

Ostavite sve po strani i prepustite se boljim danima. Vase srce kuca u ritmu ljubavi, i cinite sve sto je do vas. Mozda osoba koja vam se dopada jos nije primetila vase poglede. Ovo je vreme za najlepse vesti, pa gledajte da cujete da i ona vas gleda.Pred vama bolji dani.

Stranice: 1 2