Vreme neizvesnosti:Ovi zodijaci moraju ici na sve ili nista,ali ce ih ipak pogledati sreca!

Vreme neizvesnosti:Ovi zodijaci moraju ici na sve ili nista,ali ce ih ipak pogledati sreca!

2024-03-28 0 By Admin

Ovi zodijaci moraju ici na sve ili nista, pa ce ih ipak pogledati ljubavna sreca!

OVAN

Vreme je da pokazete vecu ozbiljnost u situaciji u kojoj ste. Necete moci da gledate skrstenih ruku, kako propada vasa sansa.  Iskoristite je i zgrabite samo za sebe, ovaj put ne misleci na druge.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da se pokrenete i da ne stojite u mestu. Kako se osecate, znate samo vi, pa cete morati da nesto i ucinite. Od vas se ceka da budete pokretac u ovoj prilici, i da zaigrate na sve ili nista. Ipak vas ceka ljubavna sreca.

 

BLIZANCI

Pokazite ad cete se radovati boljim koracima i da cete ih licno da pravite. Ovo je doba rizika i morate da cinite bas sve moguce. Ako vam je stalo do poslovnog uspeha, moracete raditi previse.Ako do ljubavi, morate i sami da zrtvujete nesto.

 

RAK

Necete se zareci da ce vam biti lepo,a li se moze desiti da hoce. Vreme je da se radujete kao svako zivo bice. Do sada ste se predavali situacijama, ne boreci se za sebe. Sada biste mogli da grabite napred, bez osvrtanja na prepreke.

 

LAV

Vasa ljubav ce vas povesti ka jednoj osobi koja vam je u srcu. Sta mislite, da li to ona zna? Jeste li joj to nagovestili bar jednim pogledom, ili niste? I ako niste nista od toga, ucinite sve, i zaigrajte na sve ili nista.

 

DEVICA

Vasa sreca ce da bude nemerljiva u situciji koja vas ceka. Ne slutite da cete se predati necijim pogledima i da cete i sami pokazati odredjene simpatije. Tako se to desava kada se desi ljubav. iIi je ima, ili je nece ni biti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2