Vreme neizvesnosti:Ovi zodijaci moraju ici na sve ili nista,ali ce ih ipak pogledati sreca!

Vreme neizvesnosti:Ovi zodijaci moraju ici na sve ili nista,ali ce ih ipak pogledati sreca!

2024-03-28 0 By Admin

VAGA

Vasi koraci  ce da se poprave, pa ce i rezultati da budu bolji. Radicete mnogo vise, ali necete ni zaliti. Zato pokazite da cete se naci u boljoj prilici da cinite sve moguce. Ici ce vam i posao, ali i vise cete se druziti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Moracete da pokazete vecu zrelost i da se spustite na zemlju. Previse ste nezreli da biste se znali snaci u situaciji u kojoj cete biti. Nesto cete morati i sami, bez icije pomoci i oslonca na koji ste navikli.

 

STRELAC

Vasa je sreca sto necete stati, vec grabite napred. Nije da vam nece biti lako, ali cete se nekako snaci. Prepreke do cilja uvek postoje i moracete da ih prevazidjete i ne osvrcete se na njih. Morate zaigrati na sve ili nista, do srece.

 

JARAC

Cekate da se srede neke bure u vasoj sredini i da uhvatite pravac. Ne zelite da se upustate u nesto nemoguce, ali pokusajte. Svaka zaljubljena osoba cini sve da dodje do cilja. I vi budite spremni na odricanja.

 

VODOLIJA

Vreme je da zaigrate na sigurno i znate sta i kako dalje. Nece vam biti lako da radite i da obavljate sve sto se ocekuje od vas. Vreme je da pokazete da cete ispuniti ocekivanja na radnom mestu. Pobrinite se i za svoju emotivnu srecu.

 

RIBE

Od vas se ceka da krenete da mislite o sebi. Ako ste do sada bili razumni, budite i dalje. Vasa ljubavna sreca ne zavisi samo od vas. I vi sanjate da se srecno zaljubite i budete voljeni. Tu samo srce igra ulogu!

Stranice: 1 2