Rak ce uzivati,Ovan ce upoznati nekog posebnog,Riba okrece ledja bivsim ljubavima…

Rak ce uzivati,Ovan ce upoznati nekog posebnog,Riba okrece ledja bivsim ljubavima…

2024-03-31 0 By Admin

Jedni ce uzivati, neki upoznati nekog posebnog, neki okrecu ledja bivsim ljubavima…

OVAN

I ne slutite da sledi jedan veliki susret koji ce vas pokrenuti. Vi cete upoznati nekog zanimljivog. Bice to susret sa nekim posebnim u svakom slucaju. Bicete zavedeni i osvojeni za  samo par pogleda i vreme ce da ide u vasu korist.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nemate mnogo strpljenja da se nosite sa prilikama u koje ste upali. Moracete da se nosite sa obavezama, ali vam nece biti lako. Ipak pokazite strpljenje da nadjete najbolje moguce resenje.

 

BLIZANCI

Neko poseban ce se naci u vasoj blizini. Zato se okrenite svojim namerama da saberete sve svoje zelje. Ako vam se ukaze prilika da vam bude zelja da se bolje upoznate, cinite sve. Mozda je to vasa nova ljubav. Sledi vam zanimljiv susret.

 

RAK

Vreme je da uzivate u ovim danima i da sve bude kako treba. Imacete srece da sve bude onako kako biste pomislili. Mozda cete uzivati u drustvu jedne osobe. Lako ce se usetati u vase srce i postati vasa nova ljubav.

 

LAV

Vreme je da se odlucite i budete hrabri da pokazete osecanja. Nista  nemojte da tajite i da drzite po strani. Vas odnos sa jednom osobom je nedefinisan. Ovo je krajnje vreme da resite  neke stvari  i pokazete osecanja. Ili ste u vezi, ili niste.

 

DEVICA

Imali ste lepo drustvo i opet cete se naci u prelepom drustvu. Vasa je zelja da vase druzenje nastavi, ali cete ciniti da se pretoci u lepsa osecanja. Vreme je da se okrenete njenom pogledu. Posmatra vas, ali krije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2