Ovi zodijaci moraju da se suoce sa bolnom istinom!

Ovi zodijaci moraju da se suoce sa bolnom istinom!

2024-03-31 0 By Admin

Za ove znake je konacno vreme da se suoce sa bolnom istinom…

 

OVAN

Od vas se ocekuje da pokazete da cete biti kao i uvek jaki. Nece vam biti prvi put da se zaljubite, kao ni da se suocite sa bolnom istinom. Vreme je da pokazete da morate da se prihvvatite nekih cinjenica,ma kakve one bile.

 

BIK

Nista se ne desava za sada, jer jos uvek traje neizvesnost. Da cete dugo biti u neizvesnoj poziciji, necete, ali sve je bolje od toga. Vi ste konacno sada pred onom pravom situacijom koju vam je servirao zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne smete da se osecate kao da vam nije vazno nista. Moracete pokazati interesovanje za sve sto se vas tice. Od strane jedne osobe vas ne cekaju ni teske reci, ni losi postupci. Ipak ce vas peci istina, jer sa bolnom istinom se morate pomiriti.

 

RAK

Vama se cine neki koraci da idu tako sporo, ali ne brinite. Od vas se ceka da pokazete strpljenje, ma kako se stvari odvijale dalje. Pokazite da cete biti razumni, ma kako bili ponosni. Neke istine cete utvrditi i sami.

 

LAV

Pred vama je novi period i vreme razmisljanja. Uzmite u obzir i svako pitanje i svaku pretpostavku. Vreme je da se okrenete boljim koracima i tacno znate sta vam je ciniti. U svakom slucaju sa istinom se morate pomiriti ma kakva da je.

DEVICA

Ne znate sta vas je snaslo, ali vam srce govori vise od svega. Da ste svakim danom sve vise zaljubljeni u jednu osobu, to vide svi. Vreme je da to uvidite i vi i da se mirite sa istinom da volite kao da je prvi put.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2