Nece moci da  izbegnu suze: Ove  zodijake ce voljena osoba  jako povrediti!

Nece moci da izbegnu suze: Ove zodijake ce voljena osoba jako povrediti!

2024-04-04 0 By Admin

 

VAGA

Drage vage, vi ste znak kojem je uvek bilo tesko ne samo da se zaljubi, vec i da pocne nesto vise od prijateljstva. To je zato sto ste vi znak kojem je potrebno mnogo vremena za sve,  jer je u vasoj krvi da svaku odluku vagate, sto je u skladu sa  nazivom vaseg znaka. No, sada je u vas zivot usla osoba na koju ste  se tako lako navikli, u koju ste se tako lako i brzo   zaljubili. Poverovali ste joj, a tek ce da uslede dani kada cete shvatiti da je to bila greska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naime,saznacete da je ta osoba od vas sakrila nesto vrlo  vazno, nesto vrlo bitno!    To saznanje ce vam ne samo slomiti srce, vec ce  na neki nacin poljuljati i vasu veru u ljubav. Krivicete sebe sto ste sebi dozvolili da budete tako lakoverni ali to je greska. Morate da shvatite da u ljubavi nema ponosa, a da nema osobe koja  bar jednom nije zavolela nekog ko nije bio vredan njene ljubavi.

Drage vage,  dajte sebi  vremena da prebolite to razocarenje, i da nakon svega krenete dalje.    Uci ce u vas zivot negde sredinom jeseni jedan rak koji ce vam na delu dokazati svoju ljubav, i kada se to desi… Prepustite se. Nemojte zbog jednog razocarenja sebi da branite da nadjete srecu…

Stranice: 1 2