Veliki horoskop za ponedeljak,7.mart:   Bivsa ljubav se danas vraca u zivot  ovog znaka!

Veliki horoskop za ponedeljak,7.mart: Bivsa ljubav se danas vraca u zivot ovog znaka!

2022-03-06 0 By Admin

 VAGA

Ljubomora vase voljene osobe je  veliki problem. Vi ste joj verni i odani i to je ono  sto je najvaznije, ali  njoj  je to vrlo tesko objasniti. Kada je ovaj dan u pitanju, moramo da kazemo da ce doci do jedne velike ljubomorne scene.   To vam ni u kom slucaju nece prijati.  Zato je jedan ozbiljan i iskren razgovor ono sto je u ovom  trenutku neophodno.

 

 SKORPIJA

Konacno cete u danima koji su pred nama moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vazno je da kazemo da je nekome stalo do vas, da postoji osoba koja bi za vas sve uradila. To je ono sto moramo da kazemo i  svakako da treba da joj date priliku.

Dugo ste patili, ali ono sto moramo da kazemo jeste da se smesi pocetak  jednog lepseg perioda.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo da kada je ovaj ponedeljak u pitanju, vi cete moci da kazete da ste srecni i da imate nekoga   kraj koga imate sve sto vam je potrebno. Voljeni ste, nekome je iskreno stalo do vas  i zato ce ovaj ponedeljak da obelezi prava i iskrena sreca i emocija.

Samo je vazno da ne krijete sta je ono sto osecate, jer od vas  i zavisi koliko cete srece imati u periodu pred nama.

 

 

JARAC

Ponedeljak je, vi ste znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli uvek i svakom slucaju. To je ono sto moramo da kazemo, jer ce danasnji dan doneti niz izazova i odluka  koje cete morati da donesete. Bitno je da kazemo da postoji mogucnost da cete danas dobiti vest koja  moze da promeni vas zivot iz korena. Razmislite o svojim zeljama, postupcima i odlukama.

 

VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da je ovaj dan  doneo  ono sto ste dugo cekali. Sledi vam novi pocetak sa nekim do koga vam je stalo.   Mozda ste sa  tom osobom sada u svadji ali je vreme da dodje do pomirenja, i da se prosto neke lepe stvari konacno pocnu desavati u vasem zivotu.

Vi mnogo vredite, razmislite kome dajete novu sansu.

 

 RIBE

Ovaj ponedeljak ce biti prilika za ljubav. Moci cete da  kazete da postoji neko ko prema vama ima  jake emocije, i svakako da toj osobi  treba da date priliku. Uz samo malo srece i truda,  vi bi ste ovog dana mogli da pocnete jednu lepu romansu. Da konacno pronadjete srecu na koju ste dugo cekali i koju ste svakako zasluzili.

Ako ste nedavno raskinuli jednu vezu,sada je pravo vreme da se desi pomirenje. Ocekujte poziv te osobe u danu pred nama.

 

Stranice: 1 2