Mars  je  u Vodoliji do 15.aprila: Evo kako ce to uticati na tvoj znak zodijaka!

Mars je u Vodoliji do 15.aprila: Evo kako ce to uticati na tvoj znak zodijaka!

2022-03-07 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da je vazno da slusate svoje srce. Imate nekoga na koga mozete da se oslonite i sreca je sada vase drugo ime. Samo prestanite da marite za to sta misle ljudi oko vas i posvetite se tome da konacno uzivate.

Vi ste osoba koja je uvek mislila na druge. Vreme je da se to promeni.

 

 SKORPIJA

Konacno cete i vi moci da kazete da ste srecni.

Ako postoji neko  do koga vam je stalo onda je sigurno da ce vam ta emocija biti uzvracena. Prosli  ste kroz mnogo ruznih  trenutaka ali sledi period tokom kojih ce vam osmeh biti na usnama i to je ono sto je vaznije od svega.

Samo slusajte svoje srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

STRELAC

Dok je mars u znaku vodolije vi treba da se zapitate sta je ono sto zelite. Mozda cete morati da donesete neke odluke od kojih ce mnogo toga da zavisi. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da svakako nikome ne bi ste smeli da dajete laznu nadu.

Moramo da kazemo da  se postavite na tudje mesto i ne radite drugima ono sto ne zelite da se desi licno vama.

 

 JARAC

Ovo ce biti period tokom kojeg cete imati velikih problema sa ljubomorom. Necete znati kako da se ponasate ali ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da  se ponasate tako sumnjicavo. Vi ste voljeni ali je vas problem sto imate potrebu da voljenu osobu proveravate na svakom koraku. To je greska.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama dolaze dani tokom kojih cete   moci da kazete da se karma setila da vas nagradi za svu vasu dobrotu. To je ono sto je najvaznije. Znak ste koji je uvek bio tu za  druge i sada je vreme da vas karma nagradi i da se desi nesto lepo u vasem zivotu.

Sledi vam jako lep period do 15. aprila.

 

 RIBE

Morate da imate na umu da vam nista nece pasti sa neba. Kao da je to ono sto ocekujete.

Ako postoji osoba do koje vam je stalo onda se za nju morate boriti. Zvezde ce biti uz vas i u to nema  sumnje ali ono sto moramo da kazemo jeste da sreca dodje samo onima koji se za istu bore i koji se trude.

Stranice: 1 2