Nocas je najsjajniji pun mesec u godini: Donosi ljubav, pomirenja, novac i lepe vesti!

Nocas je najsjajniji pun mesec u godini: Donosi ljubav, pomirenja, novac i lepe vesti!

2022-04-16 0 By Admin

VAGA

Najsjasjniji puni mesec, ruzicaste boje, unece ruzicasto  u vas zivot. Bice ovo sansa da se srede vase stvari  i sve ono sto vas je mucilo i drzalo u dilemi. Ovako lepim delovanjem  ruzicastog meseca na vas, donece sve ono cemu se nadate. Bice da niste mogli  da   se se nadate  da ce se desiti tako lepe stvari.

 

SKORPIJA

Osecate se preumorno i suvise optereceno. Vreme je da se dovede u red i vasa emotivna veza i vas prekomerni rad. Radite suvise i ne mislite o svome zdravlju, pa postoji  mogucnost da ispravite sve. Delovanje punog meseca moze da ucini da se radujete, pa jos u drustvu jedne odredjene osobe.

 

STRELAC

Vasa sreca je da ste zaljubljeni, ali niste sigurni sta zelite.  Zato biste mogli da se da se ostvarite po tom  pitanju, i da tacno odredite kuda idete.Vasa veza je lepa i vas sjajni puni mesec mora da odredi smer vase veze, licno cete odrediti pravac u bolje dane jednim lepsim i odlucnim  korakom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vi se ne nadate pomirenju sa  voljenom, a vasa  ljubav  ce se tek pokazati nepobedivom.Vase srce voli neznom ljubavlju, a ona ce se tek sada pokazati prelepom i prejakom.Vase srce  ce imati momente da se uverite u ljubav svoga izabranika.Mada ste u maloj svadji, sledi pomirenje, jer ce mesec delovati pozitivno.

 

VODOLIJA

Vi ste  neko ko ce se iznenaditi velikom nagradom, pa jos novcanom. Sledi  vam veliko iznenadjenje, ali cete se zaista osecati iznenadjeno i sokirano. Osim radosti koja sledi, imacete i male emotivne radosti. Bice to da ce puni sjajni mesec da deluje na vas znak i da bude u vasem znaku svim svojim mocnim delovanjem.

 

RIBE

Od ove se situacije ne mozete lako oraspoloziti, ali mozete menjati bar neke stvari. Zato se pokazite  u svojoj snazi i svojoj punoj  volji.Emotivna razmirica koja se retko desava, moze se lako smiriti.Vama sledi nova i jako nezna i lepa ljubav.Pun sjajni mesec ce uciniti da to bude prava fatalna ljubav!Najsjajniji mesec donosi da i vasa ljubav bude najsjajnija.

 

Stranice: 1 2