Udar planeta od 5. juna do 23.oktobra: Stupa na snagu retrogradni Saturn i nista vise nece biti isto!

Udar planeta od 5. juna do 23.oktobra: Stupa na snagu retrogradni Saturn i nista vise nece biti isto!

2022-06-03 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. Ali, ono sto je vazno da kazemo jeste da ne bi ste smeli da dozvolite sebi da vas kroz  zivot vodi ego i ponos. Sada je ipak najbolje da slusate svoje srce jer od toga mnogo zavisi. Cuda su moguca onome ko u njih veruje, to je ono sto moramo da naglasimo. Ali, bitno je reci da treba nekome i da oprostite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Udar planeta ce biti najjaci kada su vase emocije u pitanju.  Moze se reci da cete se osecati kao da  ste sami na svetu i kao da nemate nikoga ko vas razume. Nije tako, ali vama ce trebati vremena da to i shvatite. Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da dozvolite sebi  da vas kroz zivot vodi srce.Sve je moguce onom ko veruje.

 

 STRELAC

Naredni period nece biti  za pohvalu kada je  rec o emocijama.Ali to ne znaci da treba da ocajavate vec da pokusate da promenite ono sto se menjati da. Vrlo je vazno da kazemo da su cuda moguca onome ko veruje. Nekada morate da dozvolite sebi da  slusate srce, jer ste osoba koja najvise mari za razum. Do oktobra imate sansu da napredujete na polju  karijere i vi ste to i zasluzili.

 

 JARAC

Ovo ce biti period kada je sve moguce kada ste vi u pitanju. Mozemo cak da kazemo da ste jedan od retkih znakova koje ceka sjajan period za posao. Ali, ono sto moramo reci jeste da je bitno da se jednako fokusirate i na ljubav. Udar planeta  i retrogradni Merkur moze biti  veliki preokret u vasem  zivotu. Moguce je da ce uslediti neki  trenuci koje niste ocekivali i na koje mozda cak niste ni racunali. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Konacno ce i za vas da nastupi period za ljubav. Ali ono sto moramo da kazemo  jeste da na polju emocija moze da vam krene samo u slucaju da  zaboravite na svoj ponos. Dakle, ovo moze da bude jako lep period za vas, ali samo u slucaju da slusate svoje srce i da ne mislite  o posledicama. Neko ste ko ume sve da isplanira,ali znajte da kada je ljubav u pitanju ne vredi planirati jer sudbina ima svoje planove…

 

RIBE

Udar planeta  do oktobra  ce doneti niz promena na koje sada i ne pomisljate. To ne znaci da treba da se plasite vec da budete spremni cak i na rizik. Vi ste inace    znak koji  voli uvek da ide na sve ili nista,ali to u ovom slucaju prosto nije moguce. Razmislite o tome sta tacno zelite jer od toga mnogo zavisi. Ali, nekada  budite spremni da idete na sve ili nista…

Stranice: 1 2