Naredna tri dana donose tugu, iznenadjenja, rasprave, a samo jednom znaku obradovanje!

Naredna tri dana donose tugu, iznenadjenja, rasprave, a samo jednom znaku obradovanje!

2022-06-20 0 By Admin

VAGA

Nije vam pravo sto vas partner ispituje i prati svaki vas korak. Osecate se nekako pod pritiskom, a to vam ne daje osecaj sigurnosti, niti osecaj da volite. Ovih dana cete doneti veliku odluku i da se konacno oslobodite tog pritiska i stavicete tacku na sve!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Obradovanje u vidu jedne lepe device, iznenada ce doci u vas zivot. Vase srce ce se u momentu zaljubiti, a da nece niti razmisljati, niti se dvoumiti. Samo ce zakucati radoscu ljubavi, i noseni obradovanjem, volece bezmerno.Kao da voli prvi put!

 

STRELAC

Ovi dani vas mogu radovati, ali isto tako vas mogu i rastuziti. Oboje ste osetljivi i zato pazite sta radite i sta cinite, jer oboje ste implusivni. Cuvajte se ishitrenih rakcija, i brzih reci. Prvo promislite dobro, pre nego sto izgovorite.

 

JARAC

Mogli bi da se pocnete radovati ovih dana, jer cete zaista imati veliki razlog. Pred vama je susret koji ce vas izbaciti sa koloseka i probuditi sve vase zelje. Vase srce ce kucati sto na sat, i jasno da se to ljubav budi u vama.

 

VODOLIJA

Od onih koji su vas zaduzili, necete osetiti da vam se vrati, niti uzvrati. Ovih dana cete  trebati takvu vrstu pomoci, ali ce vasi prijatelji da zataje. Bice to novi razlog da razmislite koliko su vam prijatelji pravi, a koliko lazni. A tek sto vam sledi, konacno ce vas spustiti na zemlju!

 

RIBE

Vas zivot je knjiga puna  tuge i srece, i radosti i bola. Sada je pravo vreme da i ljubav postane deo vaseg zivota i da se radujete kao nikada. Luda ljubav ce vas poneti i vase ce srce kucati  kao nikada do sada.Obradovanje nove ljubavi, pretvorice se u radost zivota.

Stranice: 1 2