Ljubav za cetvrtak:Najvaznije je da slusate srce,a ne tudja misljenja!

Ljubav za cetvrtak:Najvaznije je da slusate srce,a ne tudja misljenja!

2022-06-22 0 By Admin

VAGA

Ovo je period kada su cuda moguca u vasem zivotu.Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vam je velika greska ako budete gledali u proslost.Vasa osoba se nije promenila i zato,treba da krenete  napred.Ako je vase srce sada slobodno znajte da ovaj dan moze da donese jedan lep susret.

 

SKORPIJA

Odlicno se osecate. U to nema nimalo sumnje,ali cinjenica je da vam fali da imate nekoga svog,nekoga na koga mozete da se oslonite. Nazalost nije pravo vreme da se desi susret srodnih dusa ali ni u kom slucaju ne smete da odustajete od emocija. Dok se ne pojavi prava osoba,moze i samoca da bude lepa.

 

STRELAC

Konacno i za vas dolaze dani kada ce se kolo srece okrenuti. To je ono sto moramo reci. Bitno je da naglasimo da je jednom raku i dalje jako stalo do vas i da treba da razmislite o tome da mu date priliku. On je iskren, i njegova ljubav bi mogla da bude pokretac u vasem zivotu. Da se konacno osetite voljeno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ovaj cetvrtak ce biti dan kada cete vi doneti odluku da li cete slusati svoje srce ili svoj razum. To je ono sto moramo da naglasimo. Ali ono sto je vazno jeste da pazite sta radite, i kome sta obecavate. Neka vam bude na prvom mestu vasa sreca, jer  imate prava da budete cak i malo sebicni…

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani kada cete se osecati usamljeno i razocarano. Tesko vam pada sto nemate nikoga u svom zivotu,ali polako. Znajte da je bolja i samoca od losih veza i losih ljudi.

Ono sto je vazno,vase srce ce umeti da prepozna kada se pojavi osoba koja je vase ljubavi vredna.

 

 RIBE

Konacno i za vas dolaze lepsi dani. Ali moramo da kazemo da ce oni biti lepi samo ako vi krenete dalje.Samo nemojte gledati u proslost. Znajte da se tamo nista nije promenilo.

Neki pripadnici vaseg znaka ce moci da kazu da im je neko dokazao ljubav na delu….

Stranice: 1 2