Ljubavni tarot za naredne dane:Ovaj znak ce doneti najvecu odluku…

Ljubavni tarot za naredne dane:Ovaj znak ce doneti najvecu odluku…

2022-06-22 0 By Admin

VAGA

Ljubomora vam je veliki problem. To je izvesno,bas kao i to da nema razloga da sumnjate u voljenu osobu. Kada bi svi bili voljeni kao vi,na ovom svetu ne bi bilo tuznih i nesrecnih. Verujte voljenoj osobi i nemojte da kvarite iskrenu i pravu srecu zarad reci losih ljudi koji bi sve dali da vs vide tuzne.

 

SKORPIJA

Vama sada nije do emocija. Imate niz problema, i ne znate ni sami kako da se nosite sa svim tim. No, bas sada vam treba podrska voljene osobe,da imate nekoga ko bi vam bio podrska u teskim trenucima. Budite strpljivi. Sve ce proci, i uskoro dolaze lepsi dani za vas, kako na poslu tako i u ljubavi.  Zasluzili ste to.

 

STRELAC

Ovo je period kada sve moze da se promeni. Ali,isto tako,ovo je period kada vi morate da shvatite sta je ono sto iskreno zelite. Morate da donesete veliku odluku. Ukoliko ste sada u dilemi ok toga da li da idete za glasom srca ili razuma, znajte da niko ne moze umesto vas da odluci. Od te odluke vam zavisi sreca.

 

 JARAC

Dolaze dani za ljubav. Dolaze dani za srecu. Vama ovaj ljubavni  tarot donosi zaista lepe vesti. Samo je vrlo vazno da  slusate svoje srce, i da ne zaboravite da tudja misljenja jesu samo tudja misljenja. Vi mnogo vredite, a u danima  koji su pred nama cete dobiti priliku da se uverite i to da vas neko od srca voli.

 

 VODOLIJA

Konacno,shvaticete da vasa voljena osoba prema vama nema skrivene namere  i da joj je iskreno stalo. Ovo ce biti period kada ce nastupiti  vrlo lep period za vas i kada cete shvatiti da samo treba da pustite da vas vodi srce.

Vodolije koje su slobodne mogu da ocekuju poziv na druzenje sa jednim rakom ili ovnom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Bitno  je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Nemojte nikome davati lazne nade. Nemojte nikome obecavati ono sto niste u stanju da  ispunite. I nemojte pristajati na manje od onog sto zasluzujete. Vasa sudbina i sreca su sada u vasim rukama i to je ono sto moramo da kazemo.

Stranice: 1 2