Ljubavni utorak: Nekome se ovog 28.juna ostvaruje zelja!

Ljubavni utorak: Nekome se ovog 28.juna ostvaruje zelja!

2022-06-27 0 By Admin

VAGA

Ovo je vreme kada nastupa sreca u vasem  zivotu. Prosli ste mnogo toga ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce zvezde biti na vasoj strani. Ostanite ono sto jeste  i nemojte ni zbog koga da se menjate. Jedan rak je sve vise  u vasim mislima, cuda su moguca u vasem zivotu.

 

SKORPIJA

Odlicno se osecate. Mozda ste sami,ali vam to ne pada tesko. Jednostavno ste spremni da cekate da se prava osoba pojavi u vasem zivotu. I dok god se to ne desi, vi cete  uzivati u svojoj samoci. Vama ce ovaj utorak prijati.

 

STRELAC

Konacno, dolaze dani kada cete shvatiti da je jedna vodolija spremna na sve zbog vas. Ovaj utorak bi mogao da bude dan kada cete   zapoceti jednu novu, ljubavnu romansu. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju nikome ne smete da dajete laznu nadu. Sve se vrati pre ili kasnije.

 

 JARAC

Ono sto je vazno,ovaj utorak ce biti prilika za  srecu. Ali, morate mnogo da se trudite ako postoji neko do koga vam je stalo. Sreca jeste na vasoj strani ali  vama nista nece pasti sa neba. Dakle onoliko koliko budete hrabri toliko cete i srece imati.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da ste vi  neko ko dobro zna kada treba da ode. Kada treba da okrene ledja. No, osoba do koje vam je stalo nije  prava za vas, i zao nam je zbog toga. Sada je vreme da vise mislite na sebe i da prestanete da trosite svoje vreme na nekog ko nije vredan vasih emocija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Danas je vazno da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Nemojte ni u kom slucaju da mislite o tome sta  ce ko reci. Tudja misljenja ne treba da vas zanimaju. Vi ste znak koji previse vredi.  Vreme je da mislite na svoju srecu.

Stranice: 1 2