Ljubav za subotu: Moguce je da ce doci do neocekivanih svadja!

Ljubav za subotu: Moguce je da ce doci do neocekivanih svadja!

2022-07-08 0 By Admin

 VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Ne znate ni sami kako da se ponasate  jer sta god da uradite, ona se ponasa kao da je njoj to malo. Dajte sebi vremena za  sve. I dajte pre svega vremena da razmislite da li mozete da tolerisete da osoba za koju sve uradite, u vas ima sumnje…

 

SKORPIJA

Odlicno se osecate i ova subota moze biti dan kada ce doci do pocetka nove ljubavne price. Prosli ste toliko toga a konacno cete sada moci da kazete da je sreca na vasoj strani. Imajte na umu da je jasno  da je jednom raku stalo do vas vise nego ikada do sada.

 

 STRELAC

Emocije su vam naglasene. Imate nekog ko je spreman na sve zbog vas i u tome beskrajno uzivate. Moramo reci da nema sumnje da vas voli jedan lav i da je spreman na sve zbog vas. Moguce da ce ovo biti dan kada ce doci do toga da se jedna vasa velika zelja ostvari. Vi ste to zasluzili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Samo nemojte misliti negativno… Istina je da imate niz problema ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ce sve proci i da nemate nista od ocajavanja. Vazno je reci da je jednom raku iskreno stalo do vas. Treba da mu dozvolite da vam na delu dokaze svoju ljubav. Jer, to nikako nije greska.

 

 VODOLIJA

Vazno je reci da ste vi neko ko zna sta hoce. I moguce je da ce doci do toga da se vase zelje  ostvare. Ukratko receno, moguce je da ce ovaj dan biti prilika da dodjete do svog cilja. Mnogo vam je stalo do jednog ovna, i niste spremni da od toga odustanete iako vam je na neki nacin jasno da nije osoba koja je vredna vasih emocija.

 

 RIBE

Ljubomora ce vama danas da pravi veliki problem. Znate da  je to greska ali vam je do  jedne osobe previse stalo. Niste spremni da odustanete od nje, i u ovom trenutku jedino zelite da ta vasa ljubavna prica traje. Da nikada ne dozivi svoj kraj,  a za to svakako da treba oboje mnogo da se borite.

Stranice: 1 2