U prvoj sedmici avgusta je sve moguce,a evo koga cekaju teski trenuci!

U prvoj sedmici avgusta je sve moguce,a evo koga cekaju teski trenuci!

2023-07-30 0 By Admin

  Pocinje avgust, zadnji letnji mesec. Evo sta sledi u prvoj sedmici ovog meseca.

 

OVAN

U prvoj sedmici avgusta vi ni sami necete znati sta je ono sto vam tacno treba. Vazite za zodijaka koji ima veliku dusu i koji ume i zna da voli. Vrlo je vazno da naglasimo da cete u sedmici pred nama morati da donesete niz odluka. Nece vam biti nimalo lako, ali ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedna vaga.

 

BIK

U prvoj sedmici avgusta ce sve doci na svoje. Vazite za nekog ko je iskren, ko ume i zna da voli. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare. Stalo vam je do jedne vage, i ona je sve sigurnija u to da treba da vam da sansu. Cenite to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BLIZANCI

Ovo ce biti sedmica kada sve moze da dodje na svoje. Prosli ste toliko toga da sada ni sami hne znate kako da se ponasate. Ali samo se fokusirajte na ono do cega vam je iskreno stalo. Moramo da kazemo da je izvesno da ce neke velike zelje da vam se ostvare u mesecu koji je pred nama iako vam prvi dani avgusta donose tugu.

 

RAK

Ljubav je vase  drugo ime. Ali ono sto mi moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ste osoba koja je zasluzila da joj krene na bolje. Samo ostanite ono sto jeste. Jako vam je stalo do jedne vage i nema sumnje da je ona neko ko ce na delu da vam dokaze da ceni sve sto za nju cinite. Sreca ulazi u vas zivot.

 

LAV

Ovo ce biti dani kada su cuda moguca. Ali, neka vam bude na umu da morate da pazite sta obecavate. Postoji neko do koga vam je stalo, i  ta osoba mozda sada ne pokazuje da oseca isto. Vama zbog toga nije lako ali bicete jako iznenadjeni kada saznate da joj jeste iskreno stalo. Uzivajte u tome.

 

DEVICA

Ovo ce biti jako teska sedmica za vas. Vrlo je moguce da ce doci do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Rec je o osobi koja je  vama jako draga, a koja je na neki nacin igrala prljavo. Bice vam jako tesko, i necete znati kako da se ponasate. No, ne mozete nista da promenite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2