Ovi znaci su napravili veliku gresku,i karma nazalost dolazi da ih kazni!

Ovi znaci su napravili veliku gresku,i karma nazalost dolazi da ih kazni!

2022-08-30 0 By Admin

STRELAC

I dalje imate zelju da ispravite svoju gresku iz proslosti. Ona se odnosi na to sto ste dali priliku nekome ko je bio samo dobar glumac, a vi ste toj osobi verovali i voleli ste je iznad svega.

Ono sto moramo da kazemo jeste da mozete ocekivati da se ta osoba ponovo pojavi u vasem zivotu. To je karma. To je sudbina. To je igra zivota. Da se u vas zivot vrati neko ko je jednostavno vec imao sansu, i ko vas je vec jednom povredio. Kada vam se ponovo sretnu  pogledi, vi cete i dalje da osetite onu iskru, onaj delic emocije… Onaj delic emocije koji vas je mozda drzao godinama, jer tu osobu nikada niste uspeli da zaboravite.

I vi cete mozda da pomislite da se ona u vas zivot vraca zato sto vas iskreno voli, a zapravo, to je samo karma.

Zivot ce je ponovo dovesti u vasu blizinu, da bi ona ovog puta jos jednom pokusala da vam slomi srce. Nemojte da mislite da se ta osoba promenila. Nemojte da mislite da je ovog puta shvatila koliko vi vredite. Ostavite tu gresku iz proslosti iza sebe i nemojte ni pomisljati na to da joj date jos jednu sansu. Prvi put vam je slomila srce,a  drugog puta, ako joj date priliku,  ucinice sve da izgubite veru u ljubav. I nakon toga bas nikada nikome necete moci da verujete. Mozda cak nikoga nikada vise ni da volite.

Stranice: 1 2