Astro po ciganskim kartama za naredne dane:Sve je moguce  ali je bitno znati sta zelite…

Astro po ciganskim kartama za naredne dane:Sve je moguce ali je bitno znati sta zelite…

2022-11-25 0 By Admin

 VAGA

Ljubomora vam nece doneti nista dobro. To je ono sto moramo reci. Jako je vazno da naglasimo da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca. Posle niza suza i razocarenja, konacno ce i vama da se desi nesto lepo.

 

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je ovo vrlo lep period za vas. Astro za naredni period kada ste vi u pitanju je i vise nego povoljan. Moze se reci da ce vam se konacno ostvariti neke zelje, bas kao sto ste  zeleli.

 

 STRELAC

Jako je vazno da naglasimo da postoji neko ko vas voli.Neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav pokaze. Ono sto moramo reci  jeste da je jasno da  ne treba da se plasite vec da idete hrabro ka svojoj sreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vrlo je vazno da  kazemo da cete u danima koji su pred nama konacno doci do svog cilja. Da ce to biti period kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Bitno je da naglasimo da ce sreca biti tu.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo sto se tice vase buducnosti jeste da nema bas nimalo sumnje da cete moci da ostvarite neke svoje zelje. Dugo ste cekali na to i sreca bi konacno mogla da pokuca na vrata vaseg zivota.

 

 RIBE

Sjajno cete biti raspolozeni u danima koji su pred nama. Dakle moze se reci da vam pocinje jako lep period. Bitno je da se zapitate sta je ono sto zelite od zivota i da se ponasate u skladu sa tim.

Stranice: 1 2