Ovi znaci su tuzni, usamljeni i bez ljubavi,ali im uskoro dolazi srodna dusa!

Ovi znaci su tuzni, usamljeni i bez ljubavi,ali im uskoro dolazi srodna dusa!

2022-12-30 0 By Admin

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da  ste tuzni ali da je to ono sto moze da prodje i da ce do toga i doci u danima koji slede. Razlog za srecu koja vas ceka ce biti jedan rak koji ce vrlo brzo doci u vas zivot. To je ono sto je cinjenica. Bice u pitanju ljubav na prvi pogled. Konacno vam sledi susret za pamcenje i dani kada bas nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da treba da slusate svoje srce. Da uvek imate na umu da je zivot jedan i da je jako malo situacija kada nam zivot da drugu sansu. Vas bas to ceka u danima koji su pred nama. Zato  treba da uzivate u svemu sto sledi, i da zgrabite sansu za srecu. Nije vazno ko sta kaze,  nije vazno tudje misljenje, vazno je to da mislite na sebe i da pokusate da vi sami budete srecni…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  SKORPIJA

Ako neko pati, onda ste to vi. Tuzni ste i mislite da vam je ceo svet okrenuo ledja. Da svi imaju srecu, ali da ste jedino vi tuzni i prazni i bez ljubavi i emocija.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je samo pitanje dana kada ce to da se promeni. Kada cete konacno moci da kazete da ste upoznali nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin.

Mozda ce trebati da prodje neko vreme pre nego upoznate osobu koja ce vas voleti svim srcem. Mozda ce trebati neko vreme pre nego se vasa srca prepoznaju. Ali, ono sto je najvaznije, ta osoba ce u narednih par dana uci u vas zivot. I vase srce ce umeti da prepozna da je to neko ko je vredan cekanja na to da vas zavoli…

Stranice: 1 2