Tarot citanje za naredni period:Jedan znak ce izdominirati,drugi ce se pokajati i zazaliti!

Tarot citanje za naredni period:Jedan znak ce izdominirati,drugi ce se pokajati i zazaliti!

2023-04-11 0 By Admin

 VAGA

Konacno, ljubav u najavi. Ponovo cete moci da kazete da ste se zaljubili jer ce doci u vas zivot neko ko ce vasem  zivotu dati jedan novi i lepsi smisao. Srecu ste zasluzili, u to nema nimalo sumnje, ali mnogo toga je na vama. Razmislite sta vam tacno za srecu treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren, da je on sve ono sto vam zapravo treba iako vi toga niste svesni. Sreca ce konacno biti na vasoj strani i ljubavi vam ni u kom slucaju nece faliti. Cinite ono sto zeli vase srce, jer samo ono zna sta je ono sto je  za vas najbolje.

 

STRELAC

Tarot citanje za vas donosi poruku da je vreme da uzmete od zivota ono sto vam se nudi. Vi ste znak koji ce dobiti jednu veliku ponudu u danima koji su pred nama. Vrlo je moguce da ce uslediti  poslovna ponuda u vidu novog radnog mesta. Vi to zasluzujete.

 

 JARAC

Naredni period vama nece doneti nista posebno. Ali, to ne znaci da treba da ocajavate vec da uzivate u onome sto vec imate. Vi zapravo niste ni svesni koliko vas divnih stvari ceka. Iznenadjenja tek mogu da uslede i tako ce i biti u danima pred nama. Vreme je za ljubav.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo se fokusirajte na ono sto zelite i znajte da je jasno da postoji neko ko ce umeti da vam svoje emocije  dokaze na pravi nacin.

 

RIBE

Emocije su vam na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Dugo ste cekali na to da se okrene kolo srece, ali konacno i to sledi.  Postoji jedan lav koji je spreman da se bori ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Ostalo je na vama.

Stranice: 1 2