Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Konacno sreca za Skorpiju i Lava!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Konacno sreca za Skorpiju i Lava!

2023-04-21 0 By Admin

 

 VAGA

Bitno je da kazemo da dolaze dani za ljubav. Da su dani koji su pred nama prilika da se uverite u to da je nekome stalo do vas i nema nimalo sumnje da cete dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Mozda ce cak doci do toga da dozivite ljubav na prvi pogled. Sve ostalo je samo na vama.

 

 SKORPIJA

Konacno, sreca u najavi. Vi bi ste mogli biti znak koji ce dobiti sve ono o cemu je do sada samo mastao. Bice ovo trenuci za ljubav i za radost. Zasluzili ste da vam krene na bolje i nema nimalo sumnje da ce tako i biti. Nemojte obecavati sto ne mozete ispuniti.

 

 STRELAC

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Vama ce tri dana koja su pred nama doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Posle niza suza ce konacno i vama uslediti sjajan period. Bitno je da se fokusirate na sebe, jer ste predugo mislili na druge.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Da imate nekoga u svojoj blizini kome ste iskreno vazni i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama, ali ne treba da obecavate ono sto ne mozete ispuniti.

 

 VODOLIJA

Ljubomora vam je veliki problem. Vi sada ni sami ne znate sta je ono sto zelite, ali je vrlo vazno da se fokusirate na ono do cega vam je stalo. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, ali nemojte ni sumnjati u osobu sa kojom ste. Ona je iskrena prema vama, iako vama tako ne deluje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas.Da je odan, iskren, da je spreman da vam bude oslonac i prijatelj i sve sto ide uz to. Naredna tri dana itekako mogu da donesu promene koje vi sada ne ocekujete. Sve je to zivot…

Stranice: 1 2