U narednih deset dana neki zodijaci ce biti ostavljeni!

U narednih deset dana neki zodijaci ce biti ostavljeni!

2023-05-14 0 By Admin

VAGA

Vec ste se zauzeli za neke nove pozicije i osecate se srecno i ispunjeno.Srce vas vuce napred ka jednoj osobi od koje zavisi vasa istinska sreca.Vreme je da se konacno uzvrati ljubav za ljubav i da vase srce zaigra pobednickim  ritmom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Narednih deset dana imate zelju da se okanete svih i da se posvetite sebi. Vreme je da pohvatate sve konce i povezete desavanja koja su se zbila u zadnje vreme. Saberite sve  i vidite sta je najbolje za vas. Uskoro ce drugo godisnje doba i ne smete ga docekati nerasciscenih osecanja.

 

STRELAC

Osecate da se svidjate mnogima, i da ste  u duelu izmedju dve osobe.Svidjate se obema, a vi samo pokazite da vas  od njih zanima samo jedna.Bice to ona osoba cija ce ljubav biti jaca. I nek se ne nada ona  koja se zeli takmiciti samo da bude pobednik u trci za vas.

 

JARAC

Narednih deset dana slede neka desavanja koja ce vam pomeriti srce. Bice to jedan novi susret koji ce uneti nove nemire u vase srce. Ustalasace vase misli i vreme je da se radujete dolazecoj sreci.Ma kako da ste se osecali do sada, sledi vam sreca.

 

VODOLIJA

Ne znate kako da resite svoje obaveze i da se okrenete boljoj strani zivota. Vreme je da budete spremni da se  nadjete lice u lice sa jednom osobom.Da li ste je izbegavali sto ste se plasili njenog odbijanja? Ili ste to cinili sto ste se plasili licnih osecanja svog zaljubljenog srca? Sledi odgovor!

 

RIBE

Vreme je da zavrsite svoje obaveze i da se okrenete boljoj strani zivota. Jedna vas osoba zeli u svojoj blizini i pokazite joj da ste spremni da joj date srce. Vec ste uspesni na drugim zivotnim poljima, zasto  ne biste bili i na emotivnom polju? Vreme je za susret sa srecom!

Stranice: 1 2